Status Quo

I går hadde jeg store planer om å blogge massevis av Astrid Lindgren for å markere hennes 100-årsdag. Dette skjedde desverre ikke, tiden rakk rett og slett ikke til. Dagene er så travle, både privat og på jobb. For å gjøre det godt igjen vil jeg i dag markere Astrid Lindgrens 100 år. Det blir desverre ikke tid til mer enn kanskje ett eller to innlegg her i bloggen i dag, men jeg kan sette meg som mål å blogge henne av og til ut året.

BrageprisenI dag er det forøvrig en stor dag for oss norske litteraturelskere: Brageprisen deles ut! Det er noe jeg virkelig ser fram til. Jeg har mine favoritter (heia Mostue!), og undres på om de vinner.

Sermonien kommer til å finne sted i Gamle Logen i ettermiddag. Mange har spurt meg om det kommer til å overføres på TV, men så vidt jeg kan se gjør det ikke det.

Regner med å skrive et innlegg om sermonien og påfølgende festligheter på ett eller annet tidspunkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *