En blodig affære.

Hvem skulle ha trodd at noen hadde kommet til å lage en film om bookcrossing? Tro det eller ei, noen kreative bookcrossere i Hellas har faktisk laget en morsom kortfilm med dette temaet. Som aktiv bookcrosser selv, må jeg innrømme at jeg lo høyt og godt da jeg så filmen.

På gresk heter filmen Προηγείται το αίμα, oversatt tittel Blood comes first. Heldigvis er den tekstet på engelsk, slik at de av oss som ikke skjønner gresk også får med oss dialogen. Her er filmen: se og le!

Én kommentar til “En blodig affære.”

  1. Fann bloggen din via hobbyboden, og eg og er veldig glad i å lese, så eg kjem på besøk fleire gongar! Er norsklærar på ungdomsskule, så kan hende eg kan få nokre nyttige tips også:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *