Category Archives: festivaler

Norcon 27

      2 kommentarer til Norcon 27

Helgen 14. – 16. mars 2014 var jeg i Oslo for å delta på Norcon 27, en fantasy- og science fiction-festival som holdt sted på Blindern i Oslo. Tenk, tre dager fullspekket av foredrag, paneldebatter, forfattere, og prat viet til fantastisk litteratur, «med nogo attåt». Dette er langt i fra mitt første con, så jeg visste i stor grad hva… Read more »

Snart den tiden på året igjen…

Om en drøy måned er det «den tiden på året» igjen. 13. – 14. september er det Oslo Bokfestival. Og i år, som i fjor, blir det bokbloggtreff på lørdagen! Jeg gleder meg veldig til årets treff. Fjorårets var veldig bra, og jeg tror at i år blir det enda bedre! Det er faktisk ganske billig, med tanke på alt… Read more »

Jeg har vært på bokfestival!

Dette blogginnlegget kommer ikke til å bli slik jeg først hadde tenkt. Hadde i utgangspunktet tenkt å skrive en mer eller mindre detaljert «rapport» om hva jeg hadde sett og hørt, men kjenner at det blir feil. Veldig feil. Jeg sitter igjen med mange tanker, en bøtte inntrykk og haugevis av inspirasjon. Det har vært ei hektisk og begivenhetsrik helg…. Read more »

Bli med på Oslo bokfestival!

I går åpnet Oslo bokfestival 2010 (et innlegg om åpningen kommer senere). Men hvis ikke selv har anledning til å delta, kan du følge deler av festivalen ved å lytte til NRK P2s direktesending. De sender den streamet fra kl. 10.30-18, og de har også åpnet for at du kan delta med spørsmål og kommentarer under hele sendingen. Det vil… Read more »

Oslo Comics Expo 2010

For de av dere som bor i Oslo og omeng, kan jeg informere om at det 28. og 29. mai på Serieteket i Oslo arrangeres Oslo Comics Expo 2010. I den forbindelse har Tronsmo avtalt signeringsøkter med Christopher Nielsen, Lars Fiske, Håvard S. Johansen, Flu Hartberg, Jim Woodring og den tyske tegneren Mawil (Markus Witzel). Nøyaktige tidspunkter er ikke klarlagt… Read more »

Norcon 23: lørdag

Det begynner å bli ei stund siden jeg var på Norcon, men føler at det er på sin plass å skrive om lørdagen også. Så her kommer omsider en ny oppdatering om kongressen. Kjartan Lindøe og Carolina Gomez Lagerlöf: SF-feltets priser og de nominerte bøkene Jeg synes alltid det er litt gøy å gå på disse «pris-forelesningene». I fjor var… Read more »