Category Archives: festivaler

Grønn matfestival på Jessheim for første gang!

For første gang har det blitt arrangert en vegansk matfestival på Jessheim. 26. – 28. mai fant Green Food Fest sted, med relativt tettpakket program. Kun to uker etter Oslo Vegetarfestial var det igjen duket for grønn matglede. Gratis inngang var det også! Å komme seg til Jessheim på lørdag formiddag gikk helt fint med offentlig transport (til tross for… Read more »

Norcon 27

      2 kommentarer til Norcon 27

Helgen 14. – 16. mars 2014 var jeg i Oslo for å delta på Norcon 27, en fantasy- og science fiction-festival som holdt sted på Blindern i Oslo. Tenk, tre dager fullspekket av foredrag, paneldebatter, forfattere, og prat viet til fantastisk litteratur, «med nogo attåt». Dette er langt i fra mitt første con, så jeg visste i stor grad hva… Read more »

Snart den tiden på året igjen…

Om en drøy måned er det «den tiden på året» igjen. 13. – 14. september er det Oslo Bokfestival. Og i år, som i fjor, blir det bokbloggtreff på lørdagen! Jeg gleder meg veldig til årets treff. Fjorårets var veldig bra, og jeg tror at i år blir det enda bedre! Det er faktisk ganske billig, med tanke på alt… Read more »

Jeg har vært på bokfestival!

Dette blogginnlegget kommer ikke til å bli slik jeg først hadde tenkt. Hadde i utgangspunktet tenkt å skrive en mer eller mindre detaljert «rapport» om hva jeg hadde sett og hørt, men kjenner at det blir feil. Veldig feil. Jeg sitter igjen med mange tanker, en bøtte inntrykk og haugevis av inspirasjon. Det har vært ei hektisk og begivenhetsrik helg…. Read more »

Bli med på Oslo bokfestival!

I går åpnet Oslo bokfestival 2010 (et innlegg om åpningen kommer senere). Men hvis ikke selv har anledning til å delta, kan du følge deler av festivalen ved å lytte til NRK P2s direktesending. De sender den streamet fra kl. 10.30-18, og de har også åpnet for at du kan delta med spørsmål og kommentarer under hele sendingen. Det vil… Read more »