Category Archives: bokbloggturné

Dagene før mai av Sanne Mathiassen

Dagene før mai skrevet av Sanne Mathiassen er kanskje den siste boka jeg skriver om for Bokbloggturnéen. Jeg har bestemt meg for heller å konsentrere meg om bøker jeg har lyst til å lese, og ikke ha frister å forholde meg til. Det føles bra! Siden dette da altså er en bokbloggturnébok, så ble den blogget om av Sindre i… Read more »

Himmelfallen : en roman i ord og bilder av Brian Selznick

Da Himmelfallen dumpet ned i postkassa mi, ble jeg først og fremst overrasket over hvor tjukk boka var. Over 600 sider skulle konsumeres på relativt kort tid (boka kom vel for et par uker siden, og jeg har hatt det hektisk i det siste). Igjen er jeg nemlig med i Bokbloggturnéen, og i går var det Åshild som skrev om… Read more »

Nødinngang av Charlotte Glaser Munch

Jeg har fått Nødinngang skrevet av Charlotte Glaser Munch fra Cappelen Damm i forbindelse med bokbloggturnéen. I går kunne du lese om boka i bloggen Secret Pages, og i morgen er det Silje som skal i vinden. Nødinngang handler om Julie, som akkurat har blitt ferdig på videregående. Planen er å flytte sammen med kjæresten Martin og studere jus etter… Read more »

Fallteknikk skrevet av Inga H. Sætre

Jeg fikk Fallteknikk av Inga H. Sætre som en del av Cappelen Damms bokbloggturné, og det begynner til og med å bli ei stund siden jeg leste den. Lenge har jeg forsøkt å skrive om denne boka, men synes det er vanskelig, siden jeg ikke har sterke følelser om den, hverken den ene eller den andre veien. Jeg visste faktisk… Read more »

Jakten på Violet Park av Jenny Valentine.

«Jeg møtte Violet etter at hun var død, men det hindret meg ikke i å bli kjent med henne. Og det jeg prøver å bevise, er at jeg ikke er like sprø som jeg høres ut.» (s. 27) Jakten på Violet Park skrevet av Jenny Valentine handler om 16-åringen Lucas Swain. Lucas’ far forsvant sproløst for nesten fem år siden…. Read more »

Med egne øyne av Arne Svingen (tekst) og Christoffer Grav (illustrasjoner).

I dag er det min tur til å ta stafettpinnen videre fra Synne Larsen, som blogget for Bokbloggturnéen i går: Med egne øyne av Arne Svingen (tekst) og Christoffer Grav (illustrasjoner) er ei billedbok for ungdom. Ja, for dette er absolutt hva jeg vil kalle ei billedbok: Bilder og tekst henger nøye sammen, og flere steder er det selve bildene… Read more »