Nesten klar for bokjakt…

Om én uke reiser jeg til London. Jeg har to hele dager jeg kan gjøre ting på, og særdeles få planer. Lunsj med en venninne på torsdag og pub med et knippe London-venner på fredag. Og én ting til: Book crossing!

Jeg har tidligere skrevet om at venninnen min og jeg book crosset i London da vi var der i desember, men jeg tror at det vil bli enklere å finne åpne OBCZer (OBCZ står for «Official Book Crossing Zone») denne gangen, siden det ikke er jul og helligdag.

Så langt har jeg lagt til side et par engelskspråklige bøker, samt skrevet ut en oversikt over OBCZer i London, og da burde jeg nok være godt forberedt. Kanskje finner jeg en bok eller to jeg kan ta med meg hjem også? Uansett: jeg gleder meg til å jakte bøker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *