Vi jubilerer: vinn bokpakke!

27.01.2005 postet jeg det første innlegget i denne bologgen som bokblogg. Jeg hadde tidligere blogge en rekke annet mer eller mindre interessant (har blogget i over ti år), men nå hadde jeg bestemt meg for å holde meg til ett tema: litteratur. På det tidspunktet var det ikke så mange andre som blogget litteratur, men i de siste par årene har det virkelig blomstret med bokblogger, noe jeg synes er riktig så moro. Uansett, dette betyr altså at Av en annen verden fyller fem år, og dette må feires! Det hele vil jeg starte med en liten konkurranse:

Ved å skrive et innlegg i din egen blogg hvor du skriver om Av en annen verden, for så å sende meg lenke til innlegget til meg på e-post blir du med i trekningen om en bokpakke. Jeg setter dog som krav at innlegget skal inneholde en lenke som peker tilbake til AV en annen verden. E-postadressen min finner du i menyen til høyre.

Innsendingsfrist: Senest tirsdag 26. januar 2010 kl. 20.00.
Vinneren offentliggjøres onsdag 27. januar 2010.

3 kommentarer til «Vi jubilerer: vinn bokpakke!»

  1. Fantastisk at du har blogget så lenge! Selvom jeg ikke er så flink å kommetere må jeg si at du inspirere meg virkelig! Keep up!

    Jeg skal delta snart 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *