Smakebit på en søndag

Forrige helg kom det ingen smakebit fra meg. Jeg tilbragte nemlig helgen i Oslo, og var nok opptatt med alt annet enn å blogge. Men nå er jeg tilbake, og på Maris oppfordring kommer det en ny smakebit! Det er tross alt søndag igjen!

The five were all readers and met for a book club with a few other women once a month, a gathering that had, I gleaned from various sources, a somewhat competitive edge to it. During the time my mother had lived in Rolling Meadows, any number of characters in the theater of her everyday life had left the stage for «Care,» never to return.

Smakebiten i dag er hentet fra boka The summer without men av Siri Hustvedt, s. 11. Siden jeg lenge har hatt lyst til å lese den, ble lesekløa så sterk da jeg fikk den via bookcrsossing, at jeg bare måtte legge alle andre bøker til side og starte på den.

19 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. En fin smakebit. Denne står også på min skal lese liste. Jeg har lenge tenkt å lese noe av både Hustvedt og Auster, men ha ikke kommet så langt.
    Ha en riktig fin søndag!

  2. Så gøy boka høyres ut. =) Eg forstår det der med å legge vekk alle andre bøker bare for å lese ei anna. Det har eg gjort litt for mange gonger. Kjempefin smakebit. =) Ha ein fin søndag. =)

  3. Denne boka leste jeg (på norsk) for en stund tilbake, og for meg var den dessverre en stor skuffelse. Jeg liker Hustvedt sine bøker kjempegodt, men denne ble en «lettvekter». Det blir spennende å høre din mening når du har lest ferdig boken! Ha en fin kveld! : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *