Category Archives: bokbloggtreff

Bokbloggtreff i Oslo, 14. september 2013

Lørdag 14. september var det duket for bokbloggerenes store høsteventyr: Over 50 håpefulle bokbloggere samlet seg på Gyldendal-huset i Oslo for årets store bokbloggtreff. Noen av oss var der i fjor, for andre var dette helt nytt. Jeg var blant de første som ankom treffet, og det var jeg veldig glad for! Det ga meg mer tid til å snakke… Read more »

Snart den tiden på året igjen…

Om en drøy måned er det «den tiden på året» igjen. 13. – 14. september er det Oslo Bokfestival. Og i år, som i fjor, blir det bokbloggtreff på lørdagen! Jeg gleder meg veldig til årets treff. Fjorårets var veldig bra, og jeg tror at i år blir det enda bedre! Det er faktisk ganske billig, med tanke på alt… Read more »

Bokbloggtreff i Oslo, 15. september 2012

Først vil jeg takke arrangørene for et flott treff. Jeg storkoste meg! Det var veldig moro å treffe andre bloggere jeg på en måte føler jeg kjenner, selv om jeg bare har lest tankene deres rundt bøker på nettet. Ja, bortsett fra dem jeg har kommunisert med ellers på nett, de kjenner man kanskje litt ekstra? Jeg kunne sikkert ha… Read more »