Bøker lest januar 2012

 1. En dåre fri – Beate Grimsrud
 2. Burning Bright – Tracy Chevalier
 3. The hunger Games – Suzanne Collins
 4. Catching Fire – Suzanne Collins
 5. Mockingjay – Suzanne Collins
 6. Emma – Jane Austen
 7. Kompani Orheim – Tore Renberg
 8. We find ourselves – Robert Kirkman
 9. Dagene før mai – Sanne Mathiassen

7 thoughts on “Bøker lest januar 2012

 1. Isabella

  Du har jo greid å lese mange bøker 🙂 Bra liste med bøker også, gleder meg til å starte på Hunger Games triologien:)

  God Helg!:)

  Reply
 2. Mari - Flukten fra virkeligheten

  En imponerende liste! Nå måtte jeg ta en titt på min egen som jeg har lagret i Excel. Tror det har vært tidenes beste måned på meg, 13 bøker i januar men det skal være sagt at ingen har vært spesielt tunge. Det har vært barnebøker, voksenbøker, ungdomslitteratur og tegneserier i en salig blanding.

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *