Idrett og lesing.

Foreningen !les har startet et prosjekt hvor de har satt ned en gruppe kjenteidrettsutøvere som skal være med på utvinklingen av dette. Det hele går ut på at idrettsutøverene skal være med på å fremme lesing, spesielt blant unge gutter, så vidt jeg har forstått.

Jeg synes dette minner om fotballspillerene i Premier League som gjør noe tilsvarende, som jeg jo skrev om for en måneds tid siden. Vet ikke om det er noen sammenheng mellom disse, men det er jo interesant at begge skjer på omtrent samme tidspunkt…

2 kommentarer til «Idrett og lesing.»

  1. Vil nødig virke negativ (hvem? jeg?) men Bokpallen virker som nok et av disse offentlig sponsa lesenettstedene som dør i det øyeblikk Kulturdepartementet og ABMU skrur av pengekrana. Og grunnlaget kan man jo også stille spørsmålstegn ved: «En tettere kobling mot litteratur vil også gi fordeler for idrettsbevegelsen, både i form av «image» og omtale, og på sikt prestasjoner i idretten.» De sier altså at lesende idrettsutøvere kan komme til å prestere mer. Wow. Skal gjerne se dem dokumentere _det_. 🙂

    Eirik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *