Episk?

At litteratur og musikk henger sammen er intet nytt. Jeg synes det er gøy å se band hente navnene sine fra litteratur, både på den ene og andre måten. Her ser vi én måte. Fin sang er det også.

Epica – «Never Enough»

2 kommentarer til «Episk?»

  1. Hei du! Apropos navnebruk, titler og sånt… Jeg googla romantittelen min, og kom til bloggen din! Det er absolutt helt i orden for meg. Håper det er greit for deg også!!!! Ikke så mye å gjøre med det nå nemlig, for boka er i trykken! Du ser meg vel i bokhyllene på bibiloteket en gang utpå høsten … I mellomtiden er du invitert på lanseringsfest! Dette er en liten nøtt – du får google litt, så finner du meg nok!!! Send en mail – og du får invitasjon!

  2. Jeg visste nok ikke at du skulle komme ut med en toman med samme navn da jeg opprettet denne bloggen, som egentlig var en annen blogg først, for noen år siden. 😉 Men jeg fant både deg og romanen din, men noen e-mailadresse fant jeg ikke. Ikke en gang på norsk forfattersentrum. Jeg får prøve forlaget ditt… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *