Må jeg?

The Last TemplarJeg er med i en lesesirkel. Vi møtes en gang i måneden for å diskutere ei bok vi på forhånd har avtalt å lese. Alt vel så langt, det er kjempegøy! Å kunne sitte inne i varmen og snakke om noe av det beste jeg vet, det kan jeg like.

Så var det neste møte, da. Til neste møte skal vi diskutere The Last Templar skrevet av Raymond Khoury. Okei, jeg har vel bare lest 50 sider eller så, men ærlig talt. Burde den ikke ha fenget meg nå? I hvert fall litt? Men jeg sliter. Det går treigt. Jeg har rett og slett ikke lyst til å lese den.

Jeg skal gi den 50 sider til. Hvis den fortsatt ikke fenger meg, da må den vike. Jeg kan sikkert synse om den uansett…

2 kommentarer til «Må jeg?»

  1. Jeg tvang meg igjennom hele fordi det var sommer og jeg hadde ikkeno annet å lese. Men … blæsj! Jeg synes det var en ren sånn «hoppe på en hype»-greie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *