The Gunslinger Born

The Gunslinger BornJeg er imponert! Aftenposten anmelder tegneserier! Jeg ble dog ikke så overrasket da jeg så at det var May Synnøve Rogne som stod bak anmeldelsen, hun har lang fartstid innen fandom.

Tegneserien som anmeldes er The Gunslinger Born, og Stephen King har etter det jeg forstår hatt en sentral rolle i prosjektet. Tegneserien, som er utgitt på prestisjetunge Marvel, er illustrert av Jae Lee, og Rogne sier følgende i sin anmeldelse:

«Jae Lees tegninger er mørke og gotiske i stil og malt med bred pensel. Lee gjør Kings verden visuelt flott og levende. Selv om teksten ikke er skrevet av King selv, har Robin Furth og Peter David likevel greid å bevare mye av stemningen fra bøkene.»

Bøkene det er snakk om er selvsagt Dark Tower-serien av tidligere nevnte Stephen King.

Siden tegneseriens handling er satt til en tid før bøkene, regner jeg med at denne fint kan leses uavhengig av dem, men den skal være «med på å gi både karakteren og historien fra bøkene en ekstra dybde.»

Selv om serien «kun» fikk terningkast fire, så ble i hvert fall jeg nysgjerrig på denne…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *