BookCrossing-treff, hurra!

Har du alt for mange bøker i bokhylla di og har lyst til å gi bort noen? Eller kanskje du mangler bøker å lese på? Eller kanskje du bare har lyst til å møte andre litteraturglade mennesker og skravle og drikke kaffe? Da bør du få med deg et BookCrossing-treff! Du kan for eksempel slenge deg med på februartreffet vårt, som finner sted på Kaffe & Krem Vika (i Oslo), søndag 10. februar klokka 14.00.

Treffet ligger også som event på FaceBook.Ivrige BookCrossere på det første Oslo-treffet i februar 2007.

4 kommentarer til «BookCrossing-treff, hurra!»

  1. Åh. Jeg er BookCrosser, men ikke en veldig aktiv en… Mest pga en holdning til bøker som er av typen «MINE! ALL MINE! My preciousssss»

  2. stjernesøkeren: Sånn var jeg før, men har fått et helt annet forhold til bøkene etterhvert. NOEN bøker er jeg selvsagt sånn til, men langt i fra alle. Dessuten har jeg nå masse bøker hjemme jeg har fått fatt i via BookCrossing, så da er de liksom ikke mine alikevel. 😉

    Theme Melck: Selvsagt. Skal lage et innlegg om det, jeg trenger bare litt tid. 😉

  3. Dette er bare en knakende god idé. Istedet for å levere bøker på loppis som med stor sannsynlighet havner i en container når loppiset er over. Bare dumt at det er på søndag men kan jo ikke forlange at bokkryssinga skal rette seg etter mine vaner! Si fra hvis det blir på et annet tidspunkt en gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *