Solkur.

A Thousand Splendid SunsI forbindelse med lesesirkelen jeg er med i, holder jeg nå på med boka A Thousand Splendid Suns av Khaled Hosseini (bedre kjent som forfatteren av The Kite Runner). Det er rart hvordan enkelte bøker bare ikke fenger en overhodet, mens andre bøker har man knapt lyst til å legge vekk.

A Thousand Splendid Sus er blant sistnevnte. Jeg har ikke kommet så langt i boka, men det var med tungt hjerte jeg måtte legge den fra meg for å sove i går kveld. Aller mest hadde jeg lyst til å sitte oppe halve natta og lese. Det kunne jeg desverre ikke, jeg skulle jo på jobb i dag!

Skulle er riktig betegnelse, for jeg befinner meg ikke på jobb. Derimot er jeg hjemme fra jobb og syk. Tror jeg skal orke å lese litt, i hvert fall. Godt det er ei flott bok jeg kan pleie meg selv med. For bøker kan regnes som medisin, ikke sant?

2 kommentarer til «Solkur.»

  1. Så definitivt! Gode bøker er medisin mot det meste. Ingen tvil om det. 🙂

    Og det er sååå deilig å ha en god bok når man først er så uheldig å bli syk. Det hjelper i alle fall litt.

    Har du lest «Drageløperen» også? I så fall hvordan likte du den sammenlignet med denne?

    Riktig god bedring! 🙂

  2. Ja, den har jeg lest (men på engelsk). 🙂 Vakker bok! Men jeg kan nok ikke sammenlikne før jeg er ferdig med A Thousand Splendid Suns.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *