Fika i Göteborg!

Helgen 19. januar var jeg i Göteborg, og da passet jeg selvsagt på å få med meg BookCrossing-fika der! «Fika» innebærer gjerne at man spiser noe, men etter en rask kikk på menyen fant jeg fort ut at jeg skulle hoppe over akkurat den biten.

Vi var i alt fem svensker og to nordmenn som møtte opp.Typisk BookCrossing-bord: fullt av bøker!

Det er alltid hyggelig å treffe andre BookCrossere. For ikke å snakke om hvor gøy det er å diskutere bøker med likesinnede! Det betyr ikke at vi alltid mener det samme, diskusjonen kan gå ganske hett for seg. Men alle er like blide, uansett.Hyggelig og blid ThursdayN


Det diskuteres: Panzeranzi, Fidilur og LeishaCamden

Etter å ha byttet bøker oss imellom (hvorfor ender jeg alltid opp med flere bøker enn planlagt?), slapp vi fri de bøkene ingen av oss var interesserte i. Jeg la mine to på benken ved vinduet til kafeen. Dessverre er de ikke registrert funnet, men hvem vet, kanskje dukker de opp i Afrika en dag?

Som sagt på treffet: BookCrossing blir fort mer enn bare en hobby – det blir en livsstil!

5 kommentarer til «Fika i Göteborg!»

  1. Åh, det hørtes artig ut! Aldri hørt om BookCrossing – det er et fint tiltak. 🙂

    Merker jeg ble litt nysgjerrig… hva i alle dager hadde de på menyen når du sto over maten? 🙂

  2. Vad trevligt! På vår lilla träff i Stockholm i förra veckan blev vi fem personer. Verkar som om det är mer aktivitet i Göteborg. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *