Maria, Maria…

Få meg på, for FaenHolder på med den kritikerroste Få meg på, for faen. Jeg er veldig usikker på hva jeg synes om den. Enn så lenge har den ikke helt skapt den store piffen for meg. Det er noe med hovedpersonen, Maria, som irriterer meg, tror jeg. Man kan vel kanskje si at hvis en person i ei bok irriterer en, så er det en god ting… Jeg er likevel ikke overbevist. Jeg skal gi boka noen sider til og se hva jeg synes da. Hvis ikke, må den nok si takk for seg.

3 kommentarer til «Maria, Maria…»

  1. sjølv gav eg opp, men innrømmer at eg kanskje var for rask… ( send rapport over kva eg evt. gjekk glipp av (jf)

  2. Jeg hadde også problemer med denne boka, selv om jeg kom meg gjennom den på en eller annen måte. Paradoksalt nok er dette en av de bøkene jeg liker minst som har festet seg best i bevisstheten. Hvis jeg var deg, ville jeg lest den ferdig rett og slett bare for å ha lest den. For Olaug Nilssen er nok et navn som har kommet for å bli. (Boka er jo også blitt teater nå.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *