Litt sånn i jobbsammenheng.

Ondt landskapJeg sitter her og jobbleser*. Akkurat nå er det Ondt landskap av Khalid Hussain som konsumeres. Drar du kjensel på forfatterens navn? Hvis jeg sier Pakkis går det kanskje opp et lys? Ja, det stemmer, det er samme forfatter. Jeg visste faktisk ikke inntil ganske nylig at han hadde gitt ut ei bok til. Dessuten er det mannen bak manus og regi til filmen Import Eksport.

Ondt landskap er veldig forskjellig fra Pakkis: Det er ei spenningsbok. Hva den handler om og hva jeg synes om den kan jeg komme tilbake til når boka er ferdiglest.

*jobblese = lese skjønnlitteratur i forbindelse med jobb

Én kommentar til “Litt sånn i jobbsammenheng.”

  1. Du kan få en reaksjon av meg med en gang! Ikke spesielt vellykka men kanskje for målgruppa???

    Hilsen uinnlogget Eli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *