Litt sånn strikkedilla?

Egentlig litt på siden, men alikevel ikke: Hurra! Hurra! Leselama er tilbake!

Hun har nylig skrevet et innlegg om Fredagsstrikkeklubben av Kate Jacobs. Den boka har jeg stående i hylla mi, på engelsk. Som en person som liker å strikke, fikk jeg nå skikkelig lyst til å lese den. Jeg så den første gang på flyplassen i Dublin for snart et år siden. Med andre ord, en slik «insisterende bok». Tror jeg må få lest den snart…

4 kommentarer til «Litt sånn strikkedilla?»

  1. Forsiktig, forsiktig. Jeg har også lest boka. Den imponerte meg ikke veldig. Men den fikk tårene mine til å flomme. Antaglig er det ikke så vanskelig. Det kan se ut som om leselysten dalte. Men strikkedilla blomstrer for fullt. Så noe bra kom det ut fra den lesinga også.
    🙂

  2. Ha, ha. Tusen takk for entusiastisk melding!!

    Det blir morsomt å høre din opplevelse av boka. Selv har jeg ikke stoppet å strikke ennå…

  3. Eg «las» boka på lydbok, og eg likte den veldig godt. Sidan eg likar å strikke sjølv tykte eg det var kjekt å lese om nokre som også strikka. Likte å fylgje med på kva strikkeklubbmedlemmane gjorde, både på strikkemøta og i det private. Det vart også nokre artige episodar. Slutten på boka var litt trist. Kate Jacobs har skreve ei bok til om strikkeklubben, så eg ventar spent på den norske utgåve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *