All good things comes to an end…

…er det noe som heter. Noen ganger er det ikke man ønsker seg akkurat dét, men siden jeg plutselig er singel igjen regner jeg med å lese mange bøker i sommer.

Nå leses blant annet Monster av Knut Nærum. Og i går fikk jeg The Historian av Elizabeth Kostova som en bookcrossingbokringbok i posten, som jeg skal begynne å lese bare jeg har slukt ferdig Monster.

Andre bøker jeg har planer om å lese i ferien min inkluderer blant annet Venstre hånd over høyre skulder av Selma Lønning Aarø. Ellers er det også et mål å få ned antallet bookcrossingbøker jeg har stående på hylla. Tror ikke jeg skal legge de alt for mange planene om hvilke bøker jeg skal lese, det er litt fint å kunne velge det jeg har lyst til også.

3 kommentarer til «All good things comes to an end…»

  1. Hm. Det er godt litteraturen er verdas beste trøystar, og kan by på akkurat det du treng, akkurat no, uansett kva det er!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *