Hurra for BookCrossing!

Jeg kan være veldig enkel til tider: Det er ikke langt unna at jeg hopper og spretter i glede (i hvert fall inne i meg) når andre oppdager bookcrossing. Denne gangen er det Theme Melck som har funnet bøker, noe han nevner i bloggen sin. Lykke! Nå er jeg veldig spent på hvilke bøker han fant og hvordan veien videre blir for ham.

Jeg har skrevet om hva bookcrossing er i en tidligere post, og de som har fulgt meg en stund vet at dette er en av mine største hobbier som jeg gjerne anbefaler til alle og en hver som liker å lese.

2 kommentarer til «Hurra for BookCrossing!»

  1. Jeg har også funnet en BookCrossing bok og skrevet en bloggpost om det. Men etterpå ble det ikke noe mer med meg, for jeg ble så skuffet over at ingen fant boken min da jeg sendte den videre ut i verden. Snakk om å gi opp fort. 🙂

  2. Det ar mange av mine bøker som fortsatt ikke har blitt funnet, i hvert fall ikke regsistret unnet. Men det betyr ikke at de ikke finnes eller at det aldri kan skje. Vi har eksempler på at bøker har fått JE (journal entry) flere år etter at den ble sluppet fri, gjerne på et helt annet sted.

    Mange tror også at man må lese boka før de resgistrerer at de har funnet den, så det tar ofte lang tid.

    Dessuten – gleden er desto større for de villslippene man faktisk får JE på. Man må bare ikke gi opp. Av mine veldig mange frislipp er det et fåtall som har blitt registrert funnet, men du verden så gøy det har vært de dangene noen faktisk har skrevet at de har funnet boka på en kafé eller på bussen.

    Ellers har det blitt mye bytting av bøker oss aktive i mellom, og det er moro det også. Og her i Oslo har vi en offisiell sone, med masse bøker. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *