Neil Gaiman + Batman = sant!

Hurra! Hurra! Hurra! Neil Gaiman skriver Batman! Jeg ble selvsagt hoppeglad av denne nyheten!

At jeg var og så den nye Batman-filmen, som i følge Dagbladet «banket «Mamma Mia»», på søndag, gjør meg ikke akkurat mindre entusiastisk. Jeg elsker superhelter, og når min favorittforfatter skriver om den superhelten som kanskje var med på å prege min barndom mest, da føles det litt som om man har et helt fyrverkeri i magen!

2 kommentarer til «Neil Gaiman + Batman = sant!»

  1. Det blir jo kjempebra, Gaimans Batman altså! Jeg har verken sett Batman eller Mamma Mia på kino, da den lokale kinoen er sommersteng i 1 måned(!), men jeg gleder meg stort til begge filmene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *