Bakgårdssalg hos Pax forlag.

For de som er glade i å lete seg fram til godbiter i hauger av bøker kan de nå glede seg til bakgårdssalg hos Pax forlag 4. – 6. septeptember. Salget finner sted i Huitfeldst gate 15 i Vika, og arrangeres av Oktober, Pax, Samlaget, Spartacus, Humanist, Imprintforlaget & Andresen og Butenschøn forlag.

Åpningstidene er som følger:
Torsdag 4. september: 15.00 – 20.00
Fredag 5. september: 15.00 – 20.00
Lørdag 6. september: 11.00-15.00

Og har man glemt kontanter, så skryter de på seg at man kan betale med bankkort.

5 kommentarer til «Bakgårdssalg hos Pax forlag.»

  1. Man kan nok helt sikkert betale med kort, for det kunne man i fjor. 🙂

    Stian T., hvis du ser dette: i fjor hadde Tronsmo også bakgårdssalg (og det var ekstremt bra) så det er verdt å holde øynene oppe i den forbindelse også. Men Elin, du blogger vel sikkert om det hvis du finner ut at de skal ha det i år også?? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *