Rumifestivalen 2008

Rumifestivalen14. – 21. november 2008 avholdes Rumifestivalen, blant annet på Litteratuehuset her i Oslo. Jeg må innrømme at jeg lurte veldig på hva dette var, men da jeg sjekket hjemmesidene kunne jeg lese følgende:

«Rumifestivalen er en festival hvor du kan få oppleve alt fra scenekunst,
musikk og litteratur til foredrag, debatt og seminar. Rumifestivalen er et
møtested mellom akademia og kunstverdenen, en festival som rommer før og nå, det tradisjonsbærende og det moderne. Et møte mellom øst og nord, et sted for diskusjoner, humor og underholdning.»

Det er med andre ord en mangfoldig festival på mange måter. Artister, kunstnere og forfattere kommer fra mange land, og det spennende programmet finnes på festivalens hjemmesider. Der er det også oversikt over hva de enkelte programpostene koster for å delta (noen er gratis, men så vidt jeg kan se koster de fleste litt, ofte en symbolsk sum).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *