Flyttesjau!

I skrivende stund sitter jeg omringet av pappesker. Jeg holder nemlig på med å pakke ned alt jeg eier, siden jeg om under ei uke flytter nordover for å starte i ny jobb. Jeg er overrasket over hvor mange bøker jeg eier: Til nå har jeg pakket ned over 8 bananesker med bøker, og da regner jeg ikke med eskene som står hos min far, eller de bøkene jeg har registrert til bookcrossing (en ryggsekk og to bærenett fulle).

Jeg må innrømme at jeg er overrasket over hvor mange bøker jeg har. Heretter tror jeg at jeg skal innføre regelen «1 bok inn, 2 bøker ut» i mitt hjem. Nå som jeg flytter til et sted hvor det ikke er samme aktivitet rundt bookcrossing som her i Oslo, håper jeg på å «bli kvitt» flere bøker enn jeg tar inn på den måten.

Skulle noen ha lyst til å starte med bookcrossing og er nysgjerring på hva det er, er de velkomne på vårt månedlige treff i Oslo i dag. Vi møtes på Wayne’s Coffee i dag klokka 17. Wayne’s Coffee ligger der gamle Kaffe & Krem Vika lå, det vil si i Haakon VII’s gate 10 (rett ved Nationalteateret stasjon). Det er ikke nødvendlig å ta med seg bøker, jeg kommer nok til å ha med meg nok til å kunne gå god for flere. Alle er velkomne!

3 kommentarer til «Flyttesjau!»

  1. Hvorfor visste jeg ikke dette før? (Og hvorfor er jeg ikke på jobb i dag? Med min bøker-som-må-se-å-komme-seg-ut-av-huset-pose??)

  2. Åh, eg hugser den gongen eg hadde 8 banankasser bøker! Vi kom til ca 100-110 kasser då vi flytta i 2007 (standardkasse 6 eller noko slikt, så dei er ein del mindre enn banankassene). Du får lage bookcrossinghylle på biblioteket du skal jobbe på 🙂

    Viss nokon kjem over ein kampanje med innsamling av akademiske bøker til godt formål, så sei frå. Har ei tung hylle med mattepensum frå universitetet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *