Wii for eldre…

En del av oss husker kanskje NRKs programpost «Trim for eldre»? For meg fortonet det seg som besteforedre som gymmet ved en stol, i trikotbukser og sklisikre gymsokker. Definitivt en del av barndommen. Jeg vet ikke om det er dét som har inspirert Røa filial i Oslo til å sette i gang med «Wii for eldre», men mandag 26. januar inviterer de da altså «seniorer til en uformell runde med Nintendo Wii». En morsom og nytekende måte å introdusere ny teknologi til en gruppe som kanskje ikke helt vet hva det går ut på. Jeg gleder meg til å høre om hvordan selve arrangementet gikk!

6 kommentarer til «Wii for eldre…»

  1. Wii er en merkelig greie – det er angivelig den konsollen flest folk HAR, og færrest folk faktisk BRUKER. Og alikevel er den utrolig populær. Vi bruker en på standen vår på utdanningsmesser, og den trekker folk som bare det! Fra ungdomsskole-elever til voksne – andre utstiller og besøkende, alle vil prøve bordtennis på Wii… Alle får det til, og det ser ut som om alle synes det er gøy 🙂 Glimrende trening for den som ikke skal ha så mye aktivitet er det også (kjenner det i armene selv, særlig om vi har hatt en lang kveld med boksing ;))

  2. Hadde jeg harr Wii hadde jeg definitivt brukt den. Men problemet ligger kanskje litt i at det er så få spill til den?

    Selv liker jeg veldig godt tennis og bowling. 🙂

  3. Jeg vurderer stadig vekk å kjøpe en wii – men strander på det samme argumentet hver gang: Det er for få spill jeg virkelig har lyst på. Så enn så lenge skal Xbox’en få beholde hedersplassen i stua. 😉

  4. Jeg er veldig spent på hvor mange som kommer! Det stod om opplegget i lokal-Aftenposten i dag, så plutselig kan det hende jeg må instruere 40 stk. Wæh.

    Det er forøvrig temmelig mange spill til wii! Spiller nyeste Zelda nå, fantastisk!

    Du får kanskje nevne at vi også tilbyr Xbox 360 og Playstation 3 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *