Påsketreff for bookcrossere…

I morgen, fredag 10. april, er det duket for nytt bookcrossing-treff i Oslo. Dit skal jeg! Jeg gleder meg veldig til å treffe bokcrossinggjengen i Oslo igjen, det kommer til å bli hyggelig! (Bare se av alle utropstegnene hvor entusiastisk jeg er. ;-)) Ja, for i dag reiser jeg til Oslo på påskeferie. PCen lar jeg bli igjen hjemme, så det vil ikke komme noen oppdaternger mens jeg er borte, annet enn diktet i morgen tidlig, som er forhåndsskrevet.

Normalt skulle vi ha møttes på Beans i 2. etasje på Oslo S, men de holder dessverre stengt på langfredag, så da blir det visst Café Opus, fortsatt på Oslo S, istedet. Så da blir jeg å finne der kl 16.00 i morgen.

Jeg har tidligere skrevet om hva bookcrossing er, men jeg har også laget ei bookcrossing-side, hvor jeg blant annet legger ut bookcrossingetikettene jeg lager. En bookcrossingetikett er en etikett man bruker for å merke bøkene sine med, og disse kan man skrive ut og lime på bøkene sine. Veldig lettvint. Her er URLen til sida mi:
http://bookcrossing.lunacia.net/

2 kommentarer til «Påsketreff for bookcrossere…»

  1. Aah, bookcrossing! Så kjekt! Jeg drev litt med det når jeg hadde jobb, råd til billige pocketbøker og tid til å lete etter brukte bøker i bruktsjapper. Jeg syns du er veldig heldig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *