Den SKAL jeg se!

CoralineAt jeg er Neil Gaiman-fan er ingen hemmelighet. Han er min definitive favorittforfatter. At Coralinehar blitt til film er vel kanskje heller ikke noen nyhet. Og at jeg har store planer om å se den, kommer neppe som en overraskelse.

I påskehelgen har jeg vært i Oslo på ferie, og der testet jeg ut Ringen kino for første gang. Der har de nemlig noe vi ikke har her i Hamerfest: 3D-visninger! Og på visningen jeg var på viste de 3D-traileren av nettopp Coraline. Det er ingen tvil: Jeg SKAL se denne versjonen!

Filmen har premiere 8. mai 2009 her i Norge, så jeg håper den går i orginal 3D-versjon fortsatt når jeg er nedover i juni…

3 kommentarer til «Den SKAL jeg se!»

  1. 3D-versjon høres veldig stilig ut! Bittelitt ekkelt med de knappenålsøynene da… men kommer den til Hammerfest, så skal jeg nok se den – 3D eller ikke 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *