BookCrossing i Hammerfest!

I går arrangerte jeg et aldri så lite bookcrossing-treff/-informasjonsmøte på biblioteket her i Hammerfest. Jeg fikk til og med låne projector, slik at jeg kunne vise på storskjerm. Nå var det ikke så mange som dukket opp, desverre, så da ble det til at vi bare brukte de to bærbare PC-ene som var tilstede, og jeg hjalp til slik at nye fikk registrert seg på hjemmesidene. Om ikke annet, så var det veldig koselig, og definitivt en start! Det var ønske om et nytt liknende møte om et par måneders tid, så da kommer jeg til å prøve igjen. Da med litt mer PR på forhånd, tror jeg.

4 kommentarer til «BookCrossing i Hammerfest!»

  1. Akkurat det rundt PR på forhånd ang. små og eller egne prosjekter er noe som faller veldig vanskelig. Men Bookcrossing er jo en glimrende idé. Tenkte på å prøve meg på det en gang. Kanskje på tide å ta tanken frem igjen og gå i dine fotspor her…

    Bloggen din tar seg forresten ufattelig godt ut med en typewriter font!

  2. «Akkurat det rundt PR på forhånd ang. små og eller egne prosjekter er noe som faller veldig vanskelig.»
    Faller vanskelig? På hvilken måte? Dette er jo MIN blogg, her skriver jeg om akkurat hva jeg vil.

  3. Beklager – mente «faller *meg* veldig vanskelig». Som i at når eg prøver å samle noen med på noe, så blir det fort til at det ikke dukker opp så mange – fordi eg er for dårlig til å markedsføre det på forhånd.

    Var ikke ment som kritikk på noe måte. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *