New moon: filmen

Selv om jeg ikke var hoppebegeistret over Twilight som film, gleder jeg meg litt til å se New Moon. Verdenspremieredato er satt til 20. november i år, jeg regner med at den kommer opp hit noe seinere enn det. Regissør for New moon er Chris Weitz, noe som gjør det litt ekstra spennende. Twilight ble nemlig regissert av Catherine Hardwicke, så her kan det ha blitt gjort en del forandringer.

Filmen er, selvsagt, basert på Stephenie Meyers bok New moon, eller Under en ny måne, som den heter på norsk.


New Moon

7 kommentarer til «New moon: filmen»

  1. SkyWize: At den har den premieredatoen i Norge er ikke ensbetydende med at den har det her. Twilight ble sendt en eller to måneder her etter at den hadde gått i Oslo.

  2. Jeg var, for å si det mildt, skuffet over Twilight filmen, men jeg gleder meg til å se New Moon. Den kan umulig være dårligere enn Twilight, jeg håper på en positiv overraskelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *