Humor i hverdagen…

Her forleden kunne man observere følgende på e-postlista BibliotekNorge…

Følgende forespørsel ble postet:

Sendt: 29. mai 2009 13:08
Emne: Forespørsel: lydløse tastatur

Vi forsøker å få ned lydnivået på vår lesesal, og vil gjerne ha tips om lydløse eller lydsvake tastatur (utrolig hvor mye lyd det kan være i et vanlig plasttastatur når man går hardt tilverks).

Ikke lenge etter kom svaret:

Sendt: 29. mai 2009 14:26
Emne: SV: Forespørsel: lydløse tastatur

Du er fyllesjuk når du hører linerla trampe i tunet…

God pinse! 🙂

5 kommentarer til «Humor i hverdagen…»

 1. Det er faktisk ganske plagsomt å høyre på lyden av andre sine tastatur, når ein ikkje kjem på noko å skrive sjølv. Har stor sympati for første epost-utsendaren.

 2. bai: Tja, hvis vedkommende jobber i et bibliotek hvor man låner ut PCer, burde ikke vedkommende da tåle å høre at folk skriver på tastaturet? vis man ikke tåler lyden av folk er neppe bibliotekar rett yrke. 😉

 3. Hahaha! Morsomt svar.
  Elin: savner deg for tida. Har du det bra? (Mye å gjøre antar jeg…) *klem*

 4. Jeg jobber som skrivetolk, og har lyden av tastatur alltid med meg. Og faktisk, jeg jobber mye bedre hvis jeg slepper å jobbe på et tastatur som bråker så mye som de med «høye» taster gjør. Ikke at det plager meg nevneverdig, men det gjør altså at konsentrasjonen min blir dårligere (om det går an å skille).

  Men dog: Veldig bra svar på den e-posten! 😉

  (og jeg har tips om tastatur, om du ønsker å sende det ut i BibliotekNorge. Bare å kontakte meg)

  Hilsen tastatur-nerden 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *