Hastverk er lastverk!

Vi som leser Eiriks blogg har allerede fått med oss hans sterke kritikk av Bokhylla.no. Vi har sett bildene og sammenlikningene av de elendige bildene, vi har sett det slette arbeidet Bokhylla.no har gjort. Jeg er hjertens enig med Eirik om at dette virkelig er hastverksarbeid.

Eirik har blitt intervjuet av NTB om saken, og man kan lese artikler her:
– Trist å få bøkene mine presentert på en så elendig måte digitalt (Dagbladet.no)
Hardt ut mot nytt boknettsted (Dagsavisen.no)
Hardt ut mot nytt boknettsted (Aftenposten.no)

Én kommentar til “Hastverk er lastverk!”

  1. Takk for det, Elin. Nå har denne enmannskampanjen begynt å bære frukter, i det at NB blankt innrømmer at resultatet er for dårlig. Men det er mye igjen å gjøre, så jeg regner med at bloggen blir litt ensidig i dagene fremover. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *