Fram mot valget 2009: Kristelig Folkeparti.

Kristelig Folkeparti (KrF) er det eneste religiøse partiet av størrelse i Norge. De skriver følgende om blibliotek i sitt partiprogram:

Bibliotekene er viktige kunnskapsbaser og en kilde til aktivitet og opplevelse for den enkelte. KrF vil styrke og videreutvikle biblioteksektoren, og mener bibliotekene skal tilby et bredt spekter av tjenester. Bibliotekenes digitale verktøy og tilbud må videreutvikles.

Som vi ser er det ikke så mye de sier om bibliotek. Jeg vil ikke si at det de faktisk sier er bak mål, men det er svært mangelfullt i mine øyne. De sier ingenting om biblioteket som møteplass, ei heller noe om skolebibliotek. Gratisprinsippet er heller ikke berørt. Strengt tatt er det kanskje litt intetsigende. Det ser ved første øyekast bra ut, men mangler dybde og er egentlig ganske intetsigende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *