Vinn bokpakke!

Har du vært snill i år? Kanskje så snill at nissen har lyst til å sende deg en bokpakke? Vel, nå har du i hvert fall muligheten til å vinne en bokpakke bestående av følgende tre bøker, alle omtalt i bloggen som en del av Cappellen Damm sin bokbloggturné i år:
Hvis jeg blir av Gayle Forman (les omtale)
Genesis av Bernard Beckett (les omtale)
Mørkeboka av Sigbjørn Mostue (les omtale i morgen)

Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til elinnissen krøllalfa lunacia punktum net med ditt navn og din adresse senest midnatt torsdag 17. desember 2009. Vinneren offentliggjøres på julaften.

En liten regel har jeg riktignok: For å gi alle like sjangser kommer kun én adresse/person per e-postadresse til å telles. Det vil med andre ord ikke være vits i å sende inn flere adresser fra samme e-postadresse. Ei heller samme adresse fra flere e-postadresser. Jeg kommer til å gå gjennom alle før trekning

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

6 kommentarer til «Vinn bokpakke!»

  1. Var det jeg visste, nissen har ikke langt hvitt skjegg, sier «hohoho!» mens han slipper en fjert etter den 29ende akevitten den kvelden og går ikke i en grusom rød drakt som måtte ha være designet av Clische..

    ..men jeg må ha vært snill allikevel ?? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *