Den må jeg lese omigjen!

Jeg har tidligere skrevet om bøker jeg leser flere ganger, og jeg tenkte jeg skulle lage meg ei lita liste over bøker jeg i dag har lyst til å lese igjen i en ikke så altfor fjern framtid:

* Ingen må vite av Aina Basso
* Neverwhere av Neil Gaiman
* Den uendelige historie av Michael Ende

Har du noen bøker du gjerne vil lese omigjen snart?

6 kommentarer til «Den må jeg lese omigjen!»

  1. Kanskje snart på tide at jeg leser Anne Lamotts Bird by bird enda en gang — og noe av Paul Auster, muligens Moon Palace. Den nydelige ungdomsboka Elsewhere skal jeg også ha lest igjen før eller siden.

    For øyeblikket er det mest barnebøker det går i, med hyppig rotasjon på Albin er aldri redd.

  2. Jeg har funnet frem min favorittbok som barn, «Den uendelige historie» og planlegger å lese den igjen snart. Den har jeg lest flere ganger tidligere, men nå er det noen år siden sist. Gleder meg 🙂

  3. Connie Willis si Doomsday book har lenge stått på ønskerepriselista mi. Eg vil også gjerne lese Tolkien sin Ringdrotten, har lest den på engelsk og bokmål men syns nynorskversjonen ser fantastisk flott ut. Eg må berre ha litt god tid. Skulle også gjerne lest om igjen Michael Ende sin Den uendelige historie. Er heldig eigar av den norske utgåva med raud og grøn skrift 🙂 – men eg trur kanskje eg endar opp med å høyre den på lydbok.

  4. «100 Pluss» av Åshild Ulstrup.
    Nydelige intervjuer med folk som har blitt over 100 år. Om livet, kjærligheten, om alt som ble – og alt som aldri ble noe av.

  5. Åja, det er flere. Sofies verden f.eks, eller noe av Murakami – men med tanke på hvor mange fantastiske bøker det er som jeg enda ikke har lest, har jeg ikke samvittighet til det.. Jeg får i det minste vente på den nye til Murakami på norsk, det blir stas!

  6. Alle Harry Potter bøkene, Julie serie og Innhaug folket av Anne Karin Elstad,Snør det utenfor vinduet ditt også? av Anita Arildsdatter Pedersen, Appelsinpiken av Jostein Gaarder og La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *