Regine Stokkes blogg har blitt til bok.

Sakset fra Nettavisens arikkel «Oppfylte Regines siste ønske«:

Regine Stokke er bloggeren som ble landskjent da hun blogget om sin kreftsykdom. Hennes siste ønske var at bloggen skulle bli bok, og onsdag ble drømmen hennes virkelighet.

(…)

18 år gamle Regine Stokkes beskrivelser og tanker om egen kreftsykdom gjorde henne kjent gjennom bloggen «Regine Stokke – Face Your Fear». Over 100.000 personer fulgte kampen mot leukemien, og via bloggen ble det også samlet inn penger til kreftforskningen. «Regines bok» er 18-åringens egen historie slik man kjenner den fra bloggen, samt tekster som ikke er blitt publisert tidligere, et utvalg bilder, kommentarer fra leserne samt minneord fra hennes nærmeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *