Hestejenta i meg gleder seg!

30. april kommer min omtale om Merket, som en del av en bokbloggturné, men jeg må innrømme at jeg faktisk gleder meg mer til å lese og blogge om Hestenes klan, som jeg skal blogge om 10. mai. Boka tiltaler den delen av meg som en gang i tiden var hestejente. Spesielt etter å ha sett den engelske traileren til boka:

Boka kom ut 16. april på Cappelen Damm forlag.

4 kommentarer til «Hestejenta i meg gleder seg!»

  1. Skal lese Den siste magiker for anmeldelse på TDP, og fikk Hestenes klan trykket i samme pocket-sak fra forlaget. Jeg har også vært innmari hestejente, men dessverre kan jeg ikke si at denne traileren fristet meg til å lese boka.

    Merket skal jeg få lest etterhvert, nettopp kjøpt inn originalen på jobb. Vampyrer, yay!

  2. Jeg gleder meg til å lese hva du synes om boka. Jeg kjenner litt til forfatteren og tror boka har en ganske spirituell tilnærming til hester. Veldig fremmed for meg som var hestejente i et tøffetøft stallmiljø. Men jeg er ikke i tvil om at forfatteren og hennes likesinnede har en veldig nær og vár kontakt med sine hester. Ganske anderledes – og jeg tror bedre – enn det vi holdt på med den gangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *