Eclipse på kino!

Eclipse, filmen basert på boka skrevet av Stephenie Meyer, har verdenspremiere på kino 30. juni. Jeg liker bøkene kjempegodt, men må innrømme at jeg ble dypt skuffet av de to foregående filmene. Allikevel vet jeg at jeg «må» se denne også. Jeg vet jeg kommer til å bli skuffet og synes filmen er dum og teit, men allikevel er det noe i meg som sier at dette vil jeg ikke gå glipp av. Det henger kanskje ikke på greip, men sånn er det nå en gang…

Én kommentar til “Eclipse på kino!”

  1. Jeg forstår godt hva du mener. Har enda tilgode å se New Moon, ble så veldig skuffet over Twilight, men jeg vet at jeg må se alle filmene. Hvordan kan jeg la være? Om ikke for annet enn å sitte for meg selv og kritisere ting jeg syntes var viktig i bøkene som de har endret på eller utelatt fra filmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *