Juni-minne fra Kautokeino.

Forrige uke hadde jeg besøk av min mor, og på søndag for ei uke siden leide vi bil og tok turen til Kautokeino. Bilreisen dit tar omtrent fire timer hver vei. Hoveattraksjonen der var Juhls søvsmie, et helt unikt sted. Et av rommene i det fascinerende bygget er viet til Afgahnistan, som ekteparet Juhl har et spesielt forhold til. Da jeg ruslet rundt på egenhånd så jeg at de i dette rommet hadde en mengde bøker om blant annet arabisk kunst. Blant alle bøkene fant jeg noen gamle, vakre eksemplarer av Tusen og en natt. Jeg tenkte jeg ville dele et bilde jeg tok av disse bøkene med dere her.

Tusen og en natt - © 2010 Elin Bekkebråten Sjølie
Elin Bekkebråten Sjølie © 2010

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *