Lesemaraton!

Ved midnatt gikk startskuddet for sommerens lesemaraton. Jeg skal i løpet av en sjudagersperiode lese tilsammen 24 timer. Så langt har jeg lest i én time, men siden jeg tok ferie klokka 13.15 i dag håper jeg at jeg rekker å lese en god del.

Reglene for lesemaratonet er som følger:

1. Hva kan man lese?

Man kan lese romaner, noveller, tegneserieromaner, skuespill, filmmanus, fagbøker, reiseskildringer, lyrikk/dikt, e-bøker, lydbøker, skolebøker… Egentlig det meste, bortsett fra magasiner og aviser.

2. Hva skjer underveis?

Ta tiden du leser og noter hvor mye tid du har brukt. Hvis du er med kan du godt legge igjen en kommentar her og fortelle hvordan det går.

3. Når starter vi og når er det over?

Det startet faktisk eksakt klokka tolv i natt, men jeg glemte helt å poste om det på forhånd. Vi leser fram til midnatt torsdag. Med andre ord har vi sju hele dager å lese på: i dag (fredag), lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Neste fredag teller ikke!

Husk bare å ikke bli stresset av det hele! Dette er bare for moro, og er ingen konkurranse. Rekker du ikke lese fulle 24 timer, er det hel OK, men se hvor mye du klarer. ANtall sider er også uvesentlig – vi har alle ulik lesehastighet. Les det du kan og kos deg med det!

Er du med?

6 kommentarer til «Lesemaraton!»

  1. Æsj, dette passer dårlig siden jeg jobber i helga og flytter neste uke, får dermed ikke noe særlig tid til å lese :/ Jeg får ha en lesemaraton for meg selv en gang når jeg har flyttet og har tid til det 😉

    1. Det blir i gjennomsnitt 3 1/2 time hver dag. Jeg er sikker på at veldig mange tilbringer mer tid foran TVen hver dag, så det er ikke en umulig oppgave. 😉

  2. Fint initiativ som oppfordrer til mer lesing i hverdagen 😀

    Siden jeg leser manus for full peising for tida er jeg selvfølgelig med på dette! Har lest seks timer i dag…. 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *