Tips til alle som besøker Reykjavík.

De fleste har sikkert merket at det er stille her på bloggen for tiden. Jeg er på ferie, og da må jeg innrømme at bokblogging ikke prioriteres. Men det betyr ikke at min interesse for bøker har tatt ferie. I går var jeg på en (permanent) utstilling i þjóðmenningarhúsið (Kulturhuset, eller Det Nasjonale Senteret for Kulturarven). Her kan man nemlig se på gamle håndskrifter fra middelalderen, både lovbøker og kristne tekster. I tillegg finner man historier, dikt og beretninger som kaster lys over det nordiske folks historie.

Dette er noe enhver bokelsker som besøker Sagaøya bør få med seg. Siden jeg var der på en onsdag var det gratis entré, så jeg vet ikke hvor mye det egentlig koster ellers. Dog tror jeg det absolutt er verdt pengene. Adressen er Hverfisgata 15, sentralt i Reykjavík.

Foto © 2010 Elin Bekkebråten Sjølie

Foto © 2010 Elin Bekkebråten Sjølie

Én kommentar til “Tips til alle som besøker Reykjavík.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *