Han der Knausgård.

Jeg har bestemt meg for å lese Min kamp av Karl Ove Knausgård. Mange skryter av bøkene, andre synes det nærmest er søppel. Og strengt tatt kan man ikke uttale seg om ei bok før man faktisk har lest den, eller i det minste forsøkt lese den. At jeg er svært skeptisk er ingen hemlighet. Det er noe ved idéen jeg ikke helt liker. Men vi får se – kanskje blir jeg gledelig overrasket. Uansett, jeg har vel ingenting å tape?

Her er et klipp fra Oslo bokfestival, hvor han leste fra sjette bind. Og som han sa: Ingen hadde hørt akkurat dette tidligere, så han i full gang med å skrive.

2 kommentarer til «Han der Knausgård.»

 1. Venter spent på hva du synes 🙂
  Likte du den?
  Jeg hadde så høye forventninger til boka før jeg endelig bestemte meg for å lese den…..
  🙂
  Bra blogg forresten!!
  Gøy at du også anmelder barnebøker! (Sjekk den nye barneboka «Planten Melo»)
  Lotta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *