Elins julekalender 2010: Luke 4

Og her kommer nok en hilsen fra en av våre populære forfattere:

Kjære bokvenn! Ja, for du er vel en bokvenn siden du leser Elins blogg! Bokhandlere, bibliotekarer og bokbloggere er avgjørende for en boks skjebne. Det handler om entusiasme, om kjærlighet til litteraturen og til boken som kunstform, det handler om hengivenhet og å glede seg over de verdener som finnes mellom permene på en velskrevet roman. Litteratur kan være å drømme seg bort – eller å leve seg inn. Litteratur kan være inderlig engasjement, tårer eller latter. Litteratur kan være akkurat det du vil, fordi det finnes så uendelig mange bøker å velge mellom. Jeg ønsker deg en fredfull juletid og et godt nytt bokår. Beste hilsen Tom Egeland (forfatter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *