Elins julekalender 2010: Luke 12

Ok – da ønsker jeg alle Elins blogglesere riktig god jul. Jeg kommer sikkert til å få en god jul, jeg også – selv om jeg noterer meg at Bent Hamer har stjålet tittelen på min kortfilm «Hjem til jul» (regi Frank Mosvold) basert på historien «Anne og Anne kommer hjem til jul», og laget langfilm av den. Riktignok med et helt annet tema. Blikk arrangerer for øvrig kulturaften den 15.des. på SOLL i Oslo der den egentlige «Hjem til jul» blir både vist og lest. God julebakst – og glem ikke sandkakene!

Fra Gerd Brantenberg

Jeg skulle gjerne ha vært på SOLL 15. desember, men da er jeg nok ikke i Tigerstaden. Anbefaler dog alle som kan å gå, for historien om Anne og Anne som kommer hjem til jul er riktig fornøyelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *