Hva gjør en bokelsker i Manchester?

I morgen reiser jeg til Manchester i England, og er man interessert i litteratur, er det klart man undersøker litt om hva byen har å by på i det henseende før man reiser. Da jeg søkte rundt på nettet fant jeg ei side som heter Pride of Manchester, og den hadde en egen seksjon for litteratur! Her er det ei liste over forfattere fra Manchester, ganske interessant.

Jeg har også funnet en oversikt over forskjellige offentlige bibliotek i byen. Åpningstidene tilsier dog at skal jeg besøke et, må det bli på onsdag. Det bør jeg kunne få til, det er ganske mange bibliotek i byen.

Hvis det er noen av dere som har vært i Manchester før, og har noen heite litterære tips om hva jeg kan gjøre, tas de imot med takk! Jeg gleder meg!

2 kommentarer til «Hva gjør en bokelsker i Manchester?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *