9 kommentarer til «Hvorfor bibliotekar?»

 1. Så nettopp den filmen på HiO sine sider, og den fanget ikke meg akkurat. Fokuserte på den siden av det faget jeg nok synes er minst spennende.. Men det er kanskje dermed det som er størst fokus? Og altså ikke noe for meg..

 2. Ikke den mest fengende reklamen for et studie jeg har sett,
  kanskje den treffer bedre på de som jobber på høgskolene som bibliotekar?

  uansett så har jeg virkelig lyst til å studere Bibliotek- og informasjonsvitenskap,
  er bare ikke helt sikker på hvor eller hvordan enda.

  Vurderer å ta «Bibliotek- og informasjonsvitenskap Årsstudium (1. år) » som fjernundervisning via HiO, men må si jeg har ikke lest så mye om hva man blir å gjøre på selve studiet, videoen ble man ikke serlig klok av heller 😛

  1. Nei, jeg tror dessverre den heller skremmer vekk folk… Godt du kjenner bibliotekarer og bruker biblioteket så mye at du er klar over at det ikke nødvendigvis er slik reklamen sier. 😉

   Og om å studere sier jeg som sagt: Kjør på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *