Vil du drikke kakao med meg?

Jeg skal en aldri så liten tur til Oslo, og tenkte i den forbindelse å invitere til litterær kakao søndag 11. september. Det hele skal være helt uhøytidelig, hvor vi koser oss med noe varmt i koppen og snakke løst og ledig om litteratur, bøker og hva enn vårt hjerte måtte begjære. Du må selvsagt betale for det du velger å drikke eller spise selv.

Sted: Bibliotekbaren, Hotel Bristol.
Tid: Søndag 11. september 2011, kl. 13:00

Påmelding:
Send med ei melding ved å benytte deg av skjemaet som du finner HER, hvor du forteller meg hvem det er som kommer og om du evt har med deg noen. Dette for at jeg skal kunne bestille plass til oss. Påmeldingsfrist er senest torsdag 8. september kl. 18.00.

Sees vi?

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie
Bildet er tatt på No 19 i Hammerfest.

5 kommentarer til «Vil du drikke kakao med meg?»

  1. Ja, hurra, det vil jeg gjerne selv om jeg ikke er på ditt litterære nivå. Men jeg kan ta dathue mitt og komme. Fint påfunn. Stort utvalg i kaker og likør der. Jeg er klar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *