Bookcrossing-treff i Oslo 9. november 2011

Jeg nevnte tidligere i bloggen at jeg var på bookcrossing-treff da jeg var i Oslo forrige uke. Som vanlig storkoste jeg meg. Det gjør jeg alltid – det er så hyggelig å skravle om bøker i en avslappet og uformell sammenheng!

Opprinnelig hadde jeg planer om å ta med meg en rekke bøker, men siden jeg hadde stappfull sekk, så utgikk det. Det var uansett ikke noe problem, men rekordoppmøte på femten stykker var det bøker mer enn nok til alle som ville ha!

Det er snart fem år siden vi var en gjeng som troppet opp på det første treffet i Oslo, og fram til jeg flyttet nordover hadde jeg ikke gått glipp av et eneste treff. Det gleder meg at interessen for bookcrossing stadig øker. Det er en morsom hobby!

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

4 kommentarer til «Bookcrossing-treff i Oslo 9. november 2011»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *