Elins julekalender 2011: luke 8

I denne luka vil jeg gjerne anbefale en av mine favorittjulefilmer: Love, Actually. Filmen er spekket med gode skuespillere, som Colin Firth, Emma Thompson, ALan Rickman og mange flere. Distributøren sier blant annet følgende om filmen:

Alle sier at vi lever i en verden full av hat og grådighet – men jeg ser det ikke sånn. For meg ser det ut som Kjærligheten er overalt.

Kjærligheten skaper latter, knuser hjerter, og tvinger frem forpliktelser og valg. Den løfter sinnet samtidig som den bringer med seg risiko. Den kan være ekstatisk, eksepsjonell, uventet, uvelkommen, ubeleilig, uforklarlig, uelegant, uforlignelig. Kjærligheten er faktisk overalt.

2 kommentarer til «Elins julekalender 2011: luke 8»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *