Kan tro jeg gleder meg!

Det begynner å bli veldig mange år siden jeg leste The Hobbit av J. R. R. Tolkien for første gang. Den har, selvsagt kan jeg vel kanskje si, blitt lest omigjen siden, og om et års tid kommer den endelig som film! Helt siden siste Lord of the Rings-film har nok mange av oss ventet i spenning, og nå er premieredato for Hobbiten: En uventet reise satt til 20. desember 2012. Bare et snaut år igjen!

Filmatiseringen er delt i to, noe jeg har blandede følelser omkring. På den ene siden er det jo stas at det blir masse film av boka, på den annen side lurer jeg på hvordan det vil funka. Boka i seg selv er jo ikke så veldig tjukk… Men det gjenstår å se, jeg tror jeg skal se positivt på det.

I likhet med Lord of the Rings er det Peter Jackson som står for regien, og vi møter igjen kjære skuespillere som Cate Blanchett (Galadriel), Andy Serkis (Gollum) og Ian McKellen (Gandalf). Som den unge Bilbo møter vi Martin Freeman, kjent fra blant annet Hot Fuzz, The Hitchhiker’s Guide to the Galax, The Office, og en rekke andre filmer og tv-serier. Dessuten gleder det meg å se at også Stephen Fry har fått en rolle i filmen, som Master of Laketown.

Jeg gleder meg veldig til å se filmen, og satser på at jeg rekker å lese boka nok en gang før jeg skal se den. Gleder du deg også?

4 kommentarer til «Kan tro jeg gleder meg!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *